Incluzio Uitvoering Oost > Voor klanten

Voor klanten

Als je denkt dat niemand je meer kan helpen…
… dan zijn wij er voor je!

Deze informatie is ook als download beschikbaar.

Problemen met de financiën, omdat er meer uitgaat dan er binnenkomt. Niemand om op terug te vallen in je omgeving. Geen werk, zelfs helemaal geen zinvolle dagbesteding. Geestelijk in de knoei zitten. Verslaafd zijn. Problemen in de gezinssituatie. Je eenzaam voelen.

Redenen genoeg waarom iemand het helemaal niet meer ziet zitten. En vaak gaat het niet om één probleem, maar spelen er meerdere problemen tegelijkertijd. Al jaren, zonder dat er ooit een oplossing voor is gevonden. In die situaties komt het aan op specialistische hulp. De hulp van Incluzio Uitvoering Oost.

Wat we doen

Wat we bij Incluzio Uitvoering Oost doen, is begeleiding bieden op een breed gebied: sociaal netwerk, gezondheid, dagbesteding, opvoeding, financiën, wonen en veiligheid. Wat we willen bereiken, is dat cliënten weer op eigen benen kunnen staan. ‘Zelfredzaam’ noemen we dat. Dat doen we door heel goed te kijken naar wat iemand aan hulp op verschillende terreinen nodig heeft. Incluzio Uitvoering Oost werkt in Twente en Centraal Gelderland.

Wie kunnen er helpen?

Bij Incluzio Uitvoering Oost werken medewerkers met een hbo-opleiding met veel ervaring in complexe problematiek. Veel hebben een achtergrond in Social Work en Psychologie. Ook hebben wij een gedragsdeskundige en meerdere professionals in de jeugd-sector in dienst (SKJ). Andere expertises schakelen we in vanuit andere organisaties. Daar hebben we korte lijntjes mee.

Waarom werkt onze aanpak?

Wat we anders doen, is dat we tegelijkertijd meerdere problemen aanpakken van mensen die tussen wal en schip zijn gevallen. Met onze variëteit aan mogelijkheden leveren we maatwerk.

Zelfredzaam

De cliënt is altijd het uitgangspunt. Wat altijd centraal staat, is wat iemand zélf nog kan, onder onze begeleiding.

We zijn enthousiast en kiezen soms voor een heel verrassende aanpak. Zo werken we langzaam maar doelgericht toe naar het eindresultaat: mensen een zinvolle invulling van hun leven bieden, hun eigen keuzes laten maken, laten meedoen in de samenleving en laten groeien in hun ontwikkeling. Daarom is een persoonlijke klik tussen cliënt en begeleider heel belangrijk.

Kan ik ook bij Incluzio Uitvoering Oost terecht?

Onze begeleiding staat open voor iedereen met een Wmo- of
Jeugdwet-indicatie.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de dienstverlening van Incluzio Uitvoering Oost? Neem dan contact met ons op.