Incluzio Uitvoering Oost > Welzijnswerk > MAXX Jongerenwerk

MAXX Jongerenwerk

Samen met Stichting Jongerenwerk Den Ham (SJDH) en Stichting Reflection (jongereninloop Flame) vormen wij onder de noemer MAXX Jongerenwerk één team voor jongeren in de gemeente Twenterand. Wij zijn er om hen te adviseren in dingen waar zij tegenaan lopen, maar ook om samen leuke activiteiten te organiseren en doen!

Ons jongerenwerk is heel veelzijdig. Wat we zoal aanbieden aan de jeugd in Twenterand?

  • Huiswerkbegeleiding in Vriezenveen en Den Ham. Jongerenwerkers van MAXX zijn hier aanwezig om te ondersteunen bij het maken van goede planningen en samenvattingen, te helpen bij moeilijke opdrachten en de leerstof te overhoren ter voorbereiding op toetsen.
  • Villa MAXX. Speciaal voor kinderen van gescheiden ouders hebben we elke maand een inloop met jongeren die allemaal in deze situatie zitten. Hier kunnen jongeren hun hart luchten, tips krijgen hoe je om kunt gaan met een scheiding of juist even hun gedachten op wat anders zetten met leuke activiteiten. De jongerenwerkers en Geraldine, onze scheidingsdeskundige, maken er altijd leuke middagen van.
  • De jongerentelefoon van MAXX.  Onze jongerenwerkers Arjen, Mark en Rianka kun je altijd bellen voor een vraag of een luisterend oor. Bel of app met hen als je even een praatje wilt maken, als je ergens tegenaan loopt, onze hulp nodig hebt of als je een keer met hen wilt afspreken.

Heb jij een vraag of wil je aansluiten bij een van de vele activiteiten?

Neem contact op met jongerenwerkers Rianka Bekendam (06 15 67 31 62) of Arjen Muis (06 10 98 68 65). En check natuurlijk onze sociale media voor de laatste updates: Facebook en Instagram.